Wie ben ik?

bty
Maija

Ik ben gediplomeerd ergotherapeut en TRE® provider. Naast mijn interesse in body-mind connectie, stress en ontspanning, ben ik heel geïnteresseerd in mensen, bewustzijn en speelsheid.

Mijn werkervaring deed ik grotendeels op in de geestelijke gezondheidszorg: psychiatrische home voor volwassenen en een schoolsysteem voor jongeren in kwetsbare situaties.  Daarnaast heb ik ook interculturele vormingen gegeven. Mijn kennis op dat vlak is aanpassing in een nieuwe omgeving – cultuurshock en familie dynamiek tijdens aanpassingsprocessen.

Ik school me regelmatig bij in kortere en langere cursussen rond stress, body-mind-brain en geestelijke gezondheid en sinds 2018 volg ik de opleiding psychotherapie. Om mijn speelse kant te prikkelen heb ik ook een 2-jarige opleiding tot contactclown gevolgd. Dat speelse kant is ook te zien en te voelen in de sessies die ik geef.

Ik ben Fins van origine. Sinds 2010 woon ik in Antwerpen. De drukte van de grote stad vind ik soms fascinerend en gemakkelijk en soms druk en stresserend. TRE® is een geweldige methode om mezelf  in balans te houden en me beter in mijn vel te voelen.

TRE® geef ik in het Nederlands, Engels of Fins.